به نقل از وبسایت نهالستان اکین نهال: جهت رشد مناسب و تاثیر عوامل مختلف میتوان از عوامل مختلفی استفاده کرد.
استفاده کردن از خاکستر برای درخت گردو، یک راه عالی برای افزودن پتاسیم، منیزیم و کلسیم به رژیم غذایی درختان و کاهش اسیدی بودن خاک اطراف آنها خواهد بود. به خصوص برای افرادی که برای گرم کردن خانه از سوزاندن کنده یا چوب استفاده میکنند، خاکستر میتواند تبدیل به یک جایگزین رایگان برای کودهای صنعتی آهک شود.
به این ترتیب از ضایعات اجاق های هیزمی و شومینه هم میتوان استفاده نمود. اجازه دهید تا نگاهی به این روش و تأثیر آن بر درختهای گردو در طولانی مدت داشته باشیم.
استفاده از خاکستر برای درخت گردو، یکی از روشها است که به آن خواهیم پرداخت. اما به طور کل در ابتدا و قبل از کاشت درختان گردو، زمین مورد نظر باید مورد بررسی قرار گیرد. درختان گردو برای آنکه بتوانند میوه هایی بزرگتر و مقوی تر داشته باشند، باید بتوانند مواد مغذی بسیاری را از خاک دریافت نمایند. پس در هنگام بررسی خاک علاوه بر آنکه به طور گسترده باید مواد مغذی را پخش نمود، باید چالههایی نیز آماده کرد و کود و مواد مغذی را برای درختان در آنجا ذخیره نمود.
کودهای مورد نیاز برای درخت گردو شامل سه عنصر اصلی میشوند:
استفاده نمودن از خاکستر برای درخت گردو در واقع پتاسیم لازم را برای درخت ما فراهم خواهد کرد. وجود پتاسیم باعث میشود تا درخت در مقابل آفات و کم آبی استوارد گردد.
اما علاوه بر آماده سازی اولیه زمین و ذخیره کود، باید در فواصل مشخص کود دادن به درختان گردو را به خاطر بسپارید. زمان مناسب برای کوددهی به درختان گردو در فصل زیبای بهار و قبل از آغاز رویش گردوهای تازه خواهد بود. بهتر است این دوره را فراموش نکنید، در غیر این صورت درخت گردو شما مواد کافی برای تغذیه در اختیار نخواهد داشت و در نتیجه باردهی بسیار کمی را تولید خواهد نمود.
مخلوط اصلی کود خود را به صورت 20-10-10 که نیتروژن دو برابر نسبت فسفر و پتاسیم است در نظر بگیرد. نیتروژن بر فرآیندهای متابولیک در گیاهان تاثیر میگذارد و به تشکیل اسیدهای آمینه و ساخت پروتئین کمک میکند.
اگر به دنبال راهی برای بازیافت خاکستر شومینه خود هستید، امکان آن است که به عنوان اصلاح کننده و کود برای خاک اطراف درختان خود بهره نمایید. خاکستر برای درخت گردو، مواد مفیدی را به همراه دارد. خاکستر چوب در واقع مملو از پتاسیم است و مانند کود آهک باعث میشود تا PH خاک شما بالا رود. حتی اگر شومینه ندارید، نگران نباشید خاکسترهای آماده در کیسه نیز فروخته میشوند.
خاکستر دارای کلسیم فراوان است و همین باعث کنترل میزان اسیدیته و قلیایی بودن خاک میشود. بعلاوه، از آنجا که یک ماده طبیعی است با سرعت بیشتر و بهتری جذب درختان خواهد شد. همچنین به این ترتیب میتوانید محصولات ارگانیک عاری از مواد شیمیایی را تولید نمایید.
همچنین از خاکستر میتوان برای رفع آفات و دور کردن کرمها استفاده نمود. خاکستر یک قارچکش مناسب نیز هست و میتوان با ترکیب کردن آن در آب و استفاده بهصورت اسپری، آفات را از برگ و شاخهها دور نمود. استفاده نمودن از خاکستر برای درخت گردو برای مبارزه علیه سوسک کلاسیک کریو گردو مناسب خواهد بود.
اما اگر می خواهید تا خود خاکستر آماده کنید میتوانید از ارقام درختان استفاده نمایید. چوب درختان بلوط یا راش میتوانند خاکستری مفید و مغذی ایجاد کنند. چوبهای سخت در مقایسه با چوب نرم آتش طولانیتری دارند و کود مغذی بیشتری تولید میکنند. از پوست و برگ های خشک فراوان نیز می توانید در ترکیب آن استفاده نمایید. پوسته و برگ درخت نسبت به بخش داخلی آن دارای مواد مغذی بیشتری هستند.
پس از سرد شدن خاکستر، آنها در ظرفهای فلزی قرار دهید تا زمانی که بخواهید از آن استفاده نمایید. اگر ظرف را در خارج از خانه قرار میدهید، نیاز به یک در محکم برای ظرف خود دارید. به این ترتیب رطوبت، باران یا برف باعث از بین رفتن آن نخواهد شد.
هنگامی که زمان کوددهی فرا رسید، محاسبه کنید که به چه مقدار خاکستر برای درخت گردو، نیاز دارید. طبق محاسبات برای هر 9 متر مربع بین 2 الی 4 کیلوگرم خاکستر نیاز خواهید داشت. برای درختان جدید از 113 گرم برای هر درخت استفاده نمایید.
روزی را انتخاب کنید که هوا خشک و بدون باد باشد. مواد مغذی خاکستر برای درخت، در باران به سرعت از بین میرود. روزهای بادگیر نیز باعث میشود تا خاکستر قبل از اینکه در خاک رسوب کند، پراکنده شود.
دقت داشته باشید هنگام استفاده از خاکستر برای درخت گردو، از عینک، دستکش و ماسک استفاده نمایید. خاکستر چوب بسیار قلیایی است و میتواند پوست و چشم را تحریک کند و ذرات ریز آن در صورت نداشتن محافظ، بهراحتی وارد بدن میشوند.
همانطور که گفتیم در اوایل بهار، پیش از شکوفایی درخت، بهترین زمان برای کوددهی خواهد بود. اما دقت کنید که روزی را انتخاب نمایید که خاک خشک باشد. از خاکستر چوب میتوان به عنوان اصلاحکننده خاک نیز استفاده نمود. گفتیم که خاکستر دارای آهک است و باعث میشود تا میزان اسیدیته خاک کاهش یابد.
آیا میزان قلیایی یا اسیدی بودن خاک خود را اندازه گرفته اید؟ برای محیط های کوچک استفاده نمودن از ورقه های pH یا دستگاههای اندازهگیری pH میتوان استفاده نمود. اما برای زمین های کاشت محصول در ابعاد بزرگ، بهتر است از بخشهای مختلف زمین نمونههای برداشته و پس از شماره زدن به مرکز باغداری مراجعه نموده تا با دستگاههای حرفهای آن را اندازه گیری نمایند.
خاکی که بیش از حد اسیدی یا قلیایی باشد باعث از بین رفتن مواد مغذی شده یا مانع از جذب آنها توسط گیاه میشود. در نتیجه اگر خاک شما اسیدی بود، میتوانید از خاکستر برای درخت گردو استفاده نمایید تا میزانش را کاهش دهید.
ممکن است درخت گردو نسبت به بیماری یا تغییر دما حساسیت نشان دهد. برای رفع این تنش، برای تغذیه بهتر در زمین اطراف سوراخهایی باریک و بلند ایجاد کرده و سپس با یک قیف، خاکستر را به درون سوراخها وارد کنید.
دقت کنید، زمان کوددهی ممکن نسبت به محلی که شما زندگی میکنید متفاوت باشد. محل رشد درختان و دمای محیط از عوامل تعیینکننده زمان کوددهی خواهد بود. اگر درختان شما چند ساله هستند و به زمان شکوفایی و جوانه زدن آنها آگاه هستید، کوددهی را تا پیش از این دوره انجام دهید.
همچنین در ابتدای کار اگر خاک رس سنگین در دسترس دارد میتوانید با کمک خاکسترهای چوب آن را اصلاح کرده و سبک نمایید. خاکستر کمک میکنتد تا تبادل هوا در خاک بهتر صورت گیرد و به تجزیه خاک کمک خواهد کرد. تمامی این موارد بصورت کاملا تخصصی در وبسایت اکین نهال انجام میشود.
استفاده نمودن از خاکستر در درختان گردو میتواند میزان ایمنی و مقاوم درخت در برابر بیماری را افزایش دهد. از آنجا که خاکستر چوب حاوی پتاسیم است مقاوم درخت بالا خواهد رفت. همچنین کلسیم موجود در آن باعث کاهش اسیدی بودن خاک میشود. میتوان آن را به صورت کود فصلی استفاده نمود، یا برای از بین بردن حشرات، کرمها و … بر روی بخشی از درخت پوشاند.
دقت داشته باشید خاکستر را در روزهای مرطوب، بارانی یا بادگیر استفاده ننمایید. در صورتی که برای از بین بردن آفات استفاده نمودید، پس از بارندگی مجددا به محلهای بیمار خاکستر اضافه کنید. همچنین میتوانید اطلاعات بیشتری در این مورد از arborday کسب کنید.
با میثم شکری ساز کارآفرین برتر کشور آشنا شوید
کارآفرینان موفقی مانند دکتر میثم شکری ساز، مدیرعامل هلدینگ پارس هلدینگ پندار دارای ویژگی های مشترکی هستند که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
به گزارش برنا، برای یک کسب و کار موفق عوامل متعددی وجود دارد که شاید مهمترین آنها وجود یک کسب و کار موفق برای شروع ایده در یک کسب و کار کاملا کاربردی باشد. عواملی که شخصیت واحدی وجود ندارد که به طور کامل یک کارآفرین موفق را توصیف کند، اما کارآفرینان موفقی مانند دکتر میثم شکری ساز، مدیرعامل هلدینگ پارس پندار نهاد دارای ویژگی های مشترکی هستند که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
ویژگی های کارآفرینان موفق
1. حس کنجکاوی
کارآفرینان از حس کنجکاوی موفق می شوند که فرصت جستجوی فرصت های جدید را دارند. کارآفرینان در مورد آنچه می دانند کنجکاو هستند، راضی نیستند، همیشه سوالات چالش برانگیز می پرسند و همیشه به دنبال راه های جدید هستند.
2. آزمایش های سازمان یافته
یک کارآفرین باید در هر فرصت جدید تست هایی را انجام دهد تا مشخص کند آیا ارزش ادامه دادن دارد یا خیر. به عنوان مثال، اگر ایده ای برای محصول یا خدمات جدیدی دارید که یک آیتم را می سازد، باید مطمئن شوید که برای آن هزینه می پردازید.
3. رعایت پذیرایی
ماهیت تجارت همیشه در حال تغییر است. کارآفرینی یک دوره است و در هر دوره با چالش ها و فرصت هایی که در مسیر کارآفرینی با آن روبرو هستند. غیرممکن است که خود را برای هر موضوعی آماده کنیم. کارآفرینان باید شرایط را ارزیابی کنند و آن را با شرایطی که زمانی که اتفاق غیرمنتظره ای رخ می دهد تغییر می کند، کسب و کارشان تغییر می کند و حتی به سمت جلو حرکت می کند، تطبیق دهند.
بیشتر بخوانید:
دکتر میثم شکری ساز رزومه و ویژگی های یک کارآفرین موفق
«دسترسی به داستان» به آنتن شبکه مستند رسید/ داستان هایی که دست خالی «کارآفرین» شدند
4. عزم
یک کارآفرین مصمم است در تصمیمات دشوار و تصمیمات خود موفق شود. قاطع بودن همیشه به این معنی نیست که برای همه چیز پاسخی داشته باشید. اگر می خواهید یک کارآفرین موفق باشید، باید اعتماد به نفس لازم برای تصمیم گیری های چالش برانگیز را داشته باشید و مطمئن باشید که می توانید آن تصمیم ها را بگیرید.
5. یک تیم ایجاد کنید
یک کسب و کار موفق از نقاط قوت و ضعف خود آگاه است و به جای اینکه اجازه دهد نقاط ضعفش آن را به عقب براند، تیم هایی را برای تکمیل آنها می سازد. در بسیاری از موارد، این تیم های کارآفرین هستند که تصمیم گیرنده را موفق می کنند، نه فقط کارآفرین. هنگامی که یک کسب و کار را راه اندازی می کنید، باید هم تیمی هایی پیدا کنید که استعدادهایشان در هم آمیخته باشد و یک هدف مشترک را با شما دنبال کنند.
6. پذیرش
اوقات فراغت کارآفرینی به معنای تعریف کردن است. با این حال، بسیاری از چیزها ممکن است مانع شروع یک عمل شود، اما ممکن است طبق برنامه پیش برود. نکته کلیدی برای کارآفرینان این است که روابط بین خود را به طور مؤثر مدیریت کنند و شرکت ها را در موقعیتی قرار دهند که «از جنبه های مثبت بهره ببرند».
کارآفرینان موفق تا حدودی ریسک گریز هستند تا از جستجوهای خود نتیجه بگیرند. اما میزان تحمل آنها به آنها کمک می کند تا این تهدیدات را کاهش دهند.
میثم شکری ساز + هلدینگ پارس پندار
7. مقابله با شکست
یک کارآفرین موفق تر نسبت به مدیریت و مسئولیت پذیری، باید با تصمیم گیری با شکست مواجه شود.
تخمین زده می شود که حدود 75 درصد از مشاغل استارت آپی شکست می خورند. این شکست ها بسیار بزرگ هستند، به عنوان مثال، ممکن است به دلیل یک مدل کسب و کار معیوب باشد یا ممکن است به دلیل تشخیص یا انگیزه باشد. من می توانم از این خطرات اجتناب کنم، اما برخی از آنها ممکن است اجتناب ناپذیر باشند. کارآفرینان موفق برای شکست آماده می شوند و با آن کنار می آیند. در عوض، با ترس از شکست به عقب رانده می شوند و با احتمال موفقیت پیش می روند.
8. پشتکار
درست است که بسیاری از کارآفرینان با احتمال شکست کنار می آیند، اما این بدان معناست که به راحتی تسلیم می شوند. اما آنها شکست ها را فرصتی برای رشد و توسعه می دانند.
در طول فرآیند کارآفرینی، مشخص می شود که بسیاری از فرضیه ها اشتباه بوده و برخی از آنها همپوشانی دارند و شکست می خورند. یکی از چیزهایی که باعث موفقیت یک کارآفرین می شود این است که اشتباه کند، مدام برنامه ریزی کند و اصرار بر آموختن درس ها باشد.
9. نوآوری
بسیاری از مردم بر این باورند که نوآوری و کارآفرینی ارتباط نزدیکی با هم دارند. این گاهی اوقات درست است، اما برخی از موفق ترین استارت آپ ها محصولات یا خدمات موجود را برای رفع نیازهای در حال تغییر بازار می سازند و اصلاح می کنند.
نوآوری یکی از ویژگی هایی است که برخی از کارآفرینان در آن موفق می شوند، اما نه همه آنها. خوشبخ
به نقل از وبسایت نهالستان اکین نهال: جهت رشد مناسب و تاثیر عوامل مختلف میتوان از عوامل مختلفی استفاده کرد.
استفاده کردن از خاکستر برای درخت گردو، یک راه عالی برای افزودن پتاسیم، منیزیم و کلسیم به رژیم غذایی درختان و کاهش اسیدی بودن خاک اطراف آنها خواهد بود. به خصوص برای افرادی که برای گرم کردن خانه از سوزاندن کنده یا چوب استفاده میکنند، خاکستر میتواند تبدیل به یک جایگزین رایگان برای کودهای صنعتی آهک شود.
به این ترتیب از ضایعات اجاق های هیزمی و شومینه هم میتوان استفاده نمود. اجازه دهید تا نگاهی به این روش و تأثیر آن بر درختهای گردو در طولانی مدت داشته باشیم.
استفاده از خاکستر برای درخت گردو، یکی از روشها است که به آن خواهیم پرداخت. اما به طور کل در ابتدا و قبل از کاشت درختان گردو، زمین مورد نظر باید مورد بررسی قرار گیرد. درختان گردو برای آنکه بتوانند میوه هایی بزرگتر و مقوی تر داشته باشند، باید بتوانند مواد مغذی بسیاری را از خاک دریافت نمایند. پس در هنگام بررسی خاک علاوه بر آنکه به طور گسترده باید مواد مغذی را پخش نمود، باید چالههایی نیز آماده کرد و کود و مواد مغذی را برای درختان در آنجا ذخیره نمود.
کودهای مورد نیاز برای درخت گردو شامل سه عنصر اصلی میشوند:
استفاده نمودن از خاکستر برای درخت گردو در واقع پتاسیم لازم را برای درخت ما فراهم خواهد کرد. وجود پتاسیم باعث میشود تا درخت در مقابل آفات و کم آبی استوارد گردد.
اما علاوه بر آماده سازی اولیه زمین و ذخیره کود، باید در فواصل مشخص کود دادن به درختان گردو را به خاطر بسپارید. زمان مناسب برای کوددهی به درختان گردو در فصل زیبای بهار و قبل از آغاز رویش گردوهای تازه خواهد بود. بهتر است این دوره را فراموش نکنید، در غیر این صورت درخت گردو شما مواد کافی برای تغذیه در اختیار نخواهد داشت و در نتیجه باردهی بسیار کمی را تولید خواهد نمود.
مخلوط اصلی کود خود را به صورت 20-10-10 که نیتروژن دو برابر نسبت فسفر و پتاسیم است در نظر بگیرد. نیتروژن بر فرآیندهای متابولیک در گیاهان تاثیر میگذارد و به تشکیل اسیدهای آمینه و ساخت پروتئین کمک میکند.
اگر به دنبال راهی برای بازیافت خاکستر شومینه خود هستید، امکان آن است که به عنوان اصلاح کننده و کود برای خاک اطراف درختان خود بهره نمایید. خاکستر برای درخت گردو، مواد مفیدی را به همراه دارد. خاکستر چوب در واقع مملو از پتاسیم است و مانند کود آهک باعث میشود تا PH خاک شما بالا رود. حتی اگر شومینه ندارید، نگران نباشید خاکسترهای آماده در کیسه نیز فروخته میشوند.
خاکستر دارای کلسیم فراوان است و همین باعث کنترل میزان اسیدیته و قلیایی بودن خاک میشود. بعلاوه، از آنجا که یک ماده طبیعی است با سرعت بیشتر و بهتری جذب درختان خواهد شد. همچنین به این ترتیب میتوانید محصولات ارگانیک عاری از مواد شیمیایی را تولید نمایید.
همچنین از خاکستر میتوان برای رفع آفات و دور کردن کرمها استفاده نمود. خاکستر یک قارچکش مناسب نیز هست و میتوان با ترکیب کردن آن در آب و استفاده بهصورت اسپری، آفات را از برگ و شاخهها دور نمود. استفاده نمودن از خاکستر برای درخت گردو برای مبارزه علیه سوسک کلاسیک کریو گردو مناسب خواهد بود.
اما اگر می خواهید تا خود خاکستر آماده کنید میتوانید از ارقام درختان استفاده نمایید. چوب درختان بلوط یا راش میتوانند خاکستری مفید و مغذی ایجاد کنند. چوبهای سخت در مقایسه با چوب نرم آتش طولانیتری دارند و کود مغذی بیشتری تولید میکنند. از پوست و برگ های خشک فراوان نیز می توانید در ترکیب آن استفاده نمایید. پوسته و برگ درخت نسبت به بخش داخلی آن دارای مواد مغذی بیشتری هستند.
پس از سرد شدن خاکستر، آنها در ظرفهای فلزی قرار دهید تا زمانی که بخواهید از آن استفاده نمایید. اگر ظرف را در خارج از خانه قرار میدهید، نیاز به یک در محکم برای ظرف خود دارید. به این ترتیب رطوبت، باران یا برف باعث از بین رفتن آن نخواهد شد.
هنگامی که زمان کوددهی فرا رسید، محاسبه کنید که به چه مقدار خاکستر برای درخت گردو، نیاز دارید. طبق محاسبات برای هر 9 متر مربع بین 2 الی 4 کیلوگرم خاکستر نیاز خواهید داشت. برای درختان جدید از 113 گرم برای هر درخت استفاده نمایید.
روزی را انتخاب کنید که هوا خشک و بدون باد باشد. مواد مغذی خاکستر برای درخت، در باران به سرعت از بین میرود. روزهای بادگیر نیز باعث میشود تا خاکستر قبل از اینکه در خاک رسوب کند، پراکنده شود.
دقت داشته باشید هنگام استفاده از خاکستر برای درخت گردو، از عینک، دستکش و ماسک استفاده نمایید. خاکستر چوب بسیار قلیایی است و میتواند پوست و چشم را تحریک کند و ذرات ریز آن در صورت نداشتن محافظ، بهراحتی وارد بدن میشوند.
همانطور که گفتیم در اوایل بهار، پیش از شکوفایی درخت، بهترین زمان برای کوددهی خواهد بود. اما دقت کنید که روزی را انتخاب نمایید که خاک خشک باشد. از خاکستر چوب میتوان به عنوان اصلاحکننده خاک نیز استفاده نمود. گفتیم که خاکستر دارای آهک است و باعث میشود تا میزان اسیدیته خاک کاهش یابد.
آیا میزان قلیایی یا اسیدی بودن خاک خود را اندازه گرفته اید؟ برای محیط های کوچک استفاده نمودن از ورقه های pH یا دستگاههای اندازهگیری pH میتوان استفاده نمود. اما برای زمین های کاشت محصول در ابعاد بزرگ، بهتر است از بخشهای مختلف زمین نمونههای برداشته و پس از شماره زدن به مرکز باغداری مراجعه نموده تا با دستگاههای حرفهای آن را اندازه گیری نمایند.
خاکی که بیش از حد اسیدی یا قلیایی باشد باعث از بین رفتن مواد مغذی شده یا مانع از جذب آنها توسط گیاه میشود. در نتیجه اگر خاک شما اسیدی بود، میتوانید از خاکستر برای درخت گردو استفاده نمایید تا میزانش را کاهش دهید.
ممکن است درخت گردو نسبت به بیماری یا تغییر دما حساسیت نشان دهد. برای رفع این تنش، برای تغذیه بهتر در زمین اطراف سوراخهایی باریک و بلند ایجاد کرده و سپس با یک قیف، خاکستر را به درون سوراخها وارد کنید.
دقت کنید، زمان کوددهی ممکن نسبت به محلی که شما زندگی میکنید متفاوت باشد. محل رشد درختان و دمای محیط از عوامل تعیینکننده زمان کوددهی خواهد بود. اگر درختان شما چند ساله هستند و به زمان شکوفایی و جوانه زدن آنها آگاه هستید، کوددهی را تا پیش از این دوره انجام دهید.
همچنین در ابتدای کار اگر خاک رس سنگین در دسترس دارد میتوانید با کمک خاکسترهای چوب آن را اصلاح کرده و سبک نمایید. خاکستر کمک میکنتد تا تبادل هوا در خاک بهتر صورت گیرد و به تجزیه خاک کمک خواهد کرد. تمامی این موارد بصورت کاملا تخصصی در وبسایت اکین نهال انجام میشود.
استفاده نمودن از خاکستر در درختان گردو میتواند میزان ایمنی و مقاوم درخت در برابر بیماری را افزایش دهد. از آنجا که خاکستر چوب حاوی پتاسیم است مقاوم درخت بالا خواهد رفت. همچنین کلسیم موجود در آن باعث کاهش اسیدی بودن خاک میشود. میتوان آن را به صورت کود فصلی استفاده نمود، یا برای از بین بردن حشرات، کرمها و … بر روی بخشی از درخت پوشاند.
دقت داشته باشید خاکستر را در روزهای مرطوب، بارانی یا بادگیر استفاده ننمایید. در صورتی که برای از بین بردن آفات استفاده نمودید، پس از بارندگی مجددا به محلهای بیمار خاکستر اضافه کنید. همچنین میتوانید اطلاعات بیشتری در این مورد از arborday کسب کنید.
ماکان آریا پارسا از دغدغه های کارآفرینان ایرانی می گوید
در سالهای اخیر، کارآفرینی در ایران گاهی بیرحمانه و بیتفاوت است که کارآفرینان از این موضوع گلایههای زیادی دارند.
در سالهای اخیر، کارآفرینی در ایران گاهی بیرحمانه و بیتفاوت است که کارآفرینان از این موضوع گلایههای زیادی دارند. ماکان آریا پارسا یکی از کارآفرینان ایرانی است که اخیرا در مصاحبه هایی به این موضوع واکنش نشان داده است.
دغدغه های کارآفرینی در ایران اثر ماکان آریا پارسا
ماکان آریا پارسا در پاسخ به پرسش هایی که کارآفرینان ایرانی چه مشکلات و دغدغه هایی دارند؟ وی با بیان اینکه ما دو نوع تحریم داریم که شامل تحریم های خارجی و تحریم های داخلی است، تحریم های خارجی شامل تحریم های ظالمانه ای است که خارجی ها بر ما تحمیل کرده اند. اما مشکل اصلی در حوزه کارآفرینی در ایران تحریم های داخلی است.
یعنی عدم همکاری دستگاه ها و نهادهای داخلی با کارآفرین ایرانی برای انجام یک پروژه. به عنوان مثال، یک کارآفرین برای وام یا تسهیلات بانکی به انواع مشکلات نیاز دارد و برای کارآفرینی که کارآفرین می شود، دلسرد می شود و می توان او را سر کار برد، مشکل ایجاد می کند. و از طرفی ممکن است برخی از این موارد را به راحتی پشت سر بگذارند و به راحتی وام بگیرند. بنابراین مسئله اصلی همیشه تحریم های داخلی برای یک کارآفرین است. نکته دوم در بحث مشکلات کارآفرینان ایرانی این است که برخی از کارآفرینان با مشکلات گیج می شوند و در این زمینه سردرگمی مطرح می شود.
دکتر ماکان آریا پارسا ضمن تشریح تفاوت کارآفرینی وزایی افزود: کارآفرینی وظیفه کارآفرین در جامعه نیست و اینطور نیست که افراد را برای کار استخدام کنند. حتی ممکن است کارآفرین ضد محیط زیست باشد. به عنوان مثال میگفتند پس از راهاندازی استارتآپ اسنپ، بسیاری از آژانسهای تاکسی تلفنی ورشکست شدند، زیرا استارتآپ هم برای رانندگان و هم برای مهمانان وضعیت فوقالعادهای است و از سوی دیگر باعث میشود تعداد زیادی از آژانسهای تاکسیرانی بسیاری از تلفنها را ببندند. پایین. برای مردم شغل ایجاد کرد.
یکی دیگر از بزرگترین و چالش برانگیزترین مشکلاتی که بسیاری از کارآفرینان ایرانی در یافتن پول با آن مواجه هستند. زیرا یک کارآفرین برای اجرای ایده های خود به منابع مالی نیاز دارد. در ایران تنها منابعی که افراد بیشتری به آن مراجعه می کنند بانک ها هستند. اما بانک ها نه تنها در ایران بلکه در سایر نقاط جهان نیز بدترین منابع مالی هستند. بنابراین وجود صندوق های سرمایه گذاری برای کمک به کارآفرینان بسیار حیاتی و حیاتی است. نبود دولت مالی در اکوسیستم کارآفرینی ایران مانع از اجرای بسیاری از ایده ها می شود و همه دستگاه ها و نهادهای اجرایی کشور باید برای برون رفت از این گلوگاه چاره اندیشی کنند.
نکته بعدی که در رابطه با چالش های کارآفرینان ایرانی وجود ندارد، توجه به مقوله پارک های علم و فناوری و انکوباتورها است. مثلاً در ایران فردی که وارد پارک های علم و فناوری می شود توسط این افراد آموزش می بیند که معمولاً اساتید دانشگاه هستند و هیچ تجربه ای در زمینه کارآفرینی ندارند. افرادی که در این زمینه تنها از طریق آموزش تئوری و بدون تمرین کارآفرینی که نیاز به تجربه عملی زیادی دارد، چگونه می توانند مربیان دیگری را استخدام کنند؟ بنابراین بهتر است خودتان کارآفرینان با تجربه تربیت کنید.
ماکان آریا پارسا در ادامه این گفتگو ضمن برشمردن برخی مشکلات دیگر کارآفرینان ایرانی گفت: متاسفانه در جامعه ما نبود دانشگاه نسل پنجم یا دانشگاه کارآفرینی به شدت احساس می شود. دانشگاه های ما کاری جز ارائه مدرک به دانشجویان نمی کنند و نمی توانند دانشجویان را به سمت بازار کار سوق دهند.
نائب رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی غیردولتی کارفرمایی خارجی استان اصفهان با بیان اینکه آمایش سرزمین در کشور ما اتفاق نمی افتد، گفت: با توجه به شرایط موجود در کشور ما آمایش سرزمین اتفاق نمی افتد. یعنی در حال حاضر رشته هایی را آموزش می دهیم که در جامعه به آن نیازی نداریم و رشته هایی را که واقعاً نیاز داریم آموزش نمی دهیم. موضوع آمایش سرزمین موضوعی است که در نسل پنجم یعنی دانشگاه کارآفرینی باید جدی گرفته شود.
ماکان آریا پارسا در آخرین مطلبی که در مورد دغدغه های کارآفرینی اشاره کرد: چیزی به نام الگوسازی در کشورمان نداریم. این بدان معناست که اگر کارآفرین هستیم نمی دانیم یا نمی دانیم از کجا شروع کنیم. بهتر است کارآفرینان و رهبران نسبت به این موضوع احساس مسئولیت کنند، آموزش دهند، در دیگری سفرهای علمی برگزار کنند. آنها از کسانی الگوبرداری می کنند که در این زمینه پیشرو هستند. به عنوان مثال یک صنعت فولاد این سفرهای علمی را در کشورهای اروپایی مانند ایتالیا و آلمان انجام می دهد و مهندسان ایرانی با الگوبرداری از برخی فناوری ها درخشش چشمگیری در صنعت فولاد کشور ایجاد می کنند. اما در حال حاضر این مزیت ها منجر به توسعه کشور و انتها شده است
RAID در دوربین مداربسته
RAID کوتاه شده ی عبارت Redundant Array of Independent Disks، نوعی تکنولوژی برای مجازی سازی و ذخیره اطلاعات است. در واقع به کمک این تکنولوژی می توان ظرفیت چند هارد دیسک فیزیکی را ترکیب کرد و از آن به عنوان یک هارد واحد استفاده نمود. ذخیره اطلاعات از این طریق، سبب امنیت بیشتر دیتا، افزایش سرعت خواندن و نوشتن و همچنین بالا بردن کارایی دستگاه های متصل می شود. هارد دیسک ها در دستگاه های ضبط کننده DVR و NVR قرار داده می شوند و با توجه به RAID های قابل پشتیبانی، می توان از ظرفیت بیش از یک هارد دیسک بهره گیری کرد. اطلاعات ضبط شده توسط تکنولوژی RAID به شکل آرایه مرتب سازی می شوند. این آرایه ها انواع مختلفی دارند و بسته به نیاز کاربران طراحی شده اند. RAID در دوربین مداربسته دارای سطح های متفاوتی است که از ساختار Mirroring یا Striping و یا Error-correcting تبعیت می کند.
در مجموع ظرفیت کل این آرایه ها به نوع RAID، تعداد و ظریفت دیسک ها بستگی دارد. این تکنولوژی، امنیت بالایی برای داده ها فراهم می کند و ظرفیت ذخیره سازی ویدئو را افزایش می دهد. اگرچه برخی از این RAID ها شبیه به یک بک آپ (Back up) عمل می کنند، اما بهتر است از این روش برای ذخیره و نگهداری اطلاعات در دوربین مداربسته هایک ویژن استفاده نشود.